Al de Refurbished iPhones worden in een Forza Refurbished verpakking geleverd. In de verpakking zitten de volgende accessoires.

USB-Lader: Universeel & gecertificeerd
USB-Kabel: Universeel & gecertificeerd
SIM-tool: Voor het plaatsen van de simkaart

Er wordt geen headset geleverd. Het is van belang dat accessoires van de juiste kwaliteit zijn. Om accessoires goed te laten functioneren moeten ze daarom gecertificeerd zijn. Dit betekent dat de accessoires geen foutmeldingen mogen geven. Bij ons ontvang je geen nep oplader en kun je dus met een gerust hart je toestel opladen.