Bij de Refurbished iPhones geldt een garantietermijn van maar liefst 2 jaar. Val-, vocht- of stootschade, kosten verzenden van reparatie, herinstalleren software en iedere vorm van zelf aangerichte schade zijn uitgesloten van garantie, dit geldt tevens voor bijgeleverde accessoires. Wanneer je Refurbished iPhone defect is, kan je het reparatieformulier downloaden en het toestel opsturen naar de leverancier.