Wanneer je Refurbished iPhone binnen de garantietermijn van 24 maanden valt, kan je het toestel ter reparatie opsturen naar onze leverancier Forza Refurbished. Dit geldt alleen voor de iPhones.

 

Download hier het reparatieformulier.

 

Stuur het reparatieformulier volledig ingevuld mee met je toestel. Vermeld op het formulier wat er defect is en zorg ervoor dat je de iPhone zorgvuldig laat verzenden. Jij als verzender bent namelijk verantwoordelijk voor de verzending.

 

Let op: Wanneer je het toestel terugstuurt ter reparatie, dienst deze te worden teruggezet naar de fabrieksinstellingen. 

Het is aan te raden om een back-up van de gegevens te maken voordat je het toestel terug zet naar de fabrieksinstellingen. Mocht het terugzetten naar de fabrieksinstellingen niet mogelijk zijn, moet de toegangscode vermeld worden op het reparatieformulier. 

 

Ook moet de functie: 'Zoek mijn iPhone' uitgeschakeld worden. De reden hiervan is dat, als de zoek mijn iPhone functie aanstaat, het toestel een activeringsvergrendeling heeft waardoor het toestel softwarematig niet meer opnieuw geïnstalleerd kan worden terwijl dit essentieel is voor het reparatieproces. Toestellen met deze functie worden NIET in behandeling genomen. Wij adviseren daarom om te controleren of de functie is uitgeschakeld alvorens het toestel op te sturen naar Forza Refurbished. 

Dit kan op het toestel via instellingen/iCloud/Zoek mijn iPhone. Als het toestel niet meer aangaat is de functie uit te schakelen via www.icloud.com