Bij een defect aan jouw refurbished iPhone binnen de garantietermijn van 24 maanden, kan je het toestel opsturen om te laten repareren door onze leverancier Forza Refurbished. Let op: dit geldt alleen voor refurbished iPhones. Kijk voor toestellen van andere merken bij Garantie & reparatie.

Voordat je het defecte toestel opstuurt, vul je eerst een reparatieformulier in. Hier beschrijf je wat er defect is. Vervolgens stuur je het toestel op naar Forza Refurbished. Het is belangrijk dat je de telefoon goed verpakt, want jij bent als verzender verantwoordelijk voor de verzending.

Download het reparatieformulier.

Belangrijke stappen voordat je jouw refurbished iPhone terugstuurt voor reparatie:

Stap 1: maak een back-up van al je gegevens.

Stap 2: zet het toestel terug naar fabrieksinstellingen. Lukt dat niet meer? Zet dan de toegangscode op het reparatieformulier.

Stap 3: schakel de functie 'Zoek mijn iPhone' uit. Ga op je toestel naar Instellingen/iCloud/Zoek mijn iPhone. Gaat je iPhone niet meer aan? Dan schakel je ‘Zoek mijn iPhone’ uit via www.icloud.com