Nieuwe toestellen
Youfone staat er voor in dat de producten en/of diensten voldoen aan de overeenkomst, de in het aanbod vermelde specificaties, aan de redelijke eisen van deugdelijkheid en/of bruikbaarheid en de op de datum van totstandkoming van de overeenkomst bestaande wettelijke bepalingen en/of overheidsvoorschriften. Alle producten worden daarnaast geleverd inclusief algemene fabrieksgarantie.
De garantietermijn is door de fabrikant gesteld op een termijn van 2 jaar met uitzondering van Apple die een garantietermijn van 1 jaar hanteert. Accessoires hebben een fabrieksgarantie van 6 maanden. Val-, stoot-, druk-, vocht-, of waterschade en het openen van het toestel door derden zijn uitgesloten van garantie. In het geval van defecten welke buiten garantie vallen, zijn wij niet verantwoordelijk voor kosten die voortvloeien uit reparatie of onderzoek. Onderzoekskosten kunnen dan oplopen tot ongeveer €50,-.

Refurbished iPhones
Bij de Refurbished iPhones heb je een garantietermijn van maar liefst 2 jaar. Val-, vocht- of stootschade, kosten verzenden van reparatie, herinstalleren software en iedere vorm van zelf aangerichte schade zijn uitgesloten van garantie. Dit geldt ook voor bijgeleverde accessoires.