Je kunt een bestelling annuleren als je aangeschafte toestel in originele en ongebruikte staat is. Het product dient nog compleet in onbeschadigde originele verpakking te zijn, inclusief alle toebehoren en handleidingen. Als je een toestel wilt ruilen, zal je de telefoon eerst moeten retourneren, en daarna een nieuwe bestelling moeten plaatsen via de Toestelshop in MyYoufone.

 

Voor alle toestellen geldt een termijn van 14 kalenderdagen, ingaande op dag dat je het toestel ontvangt.

Wij streven ernaar om binnen 7 werkdagen na ontvangt je retour te verwerken, mits voldaan is aan de genoemde voorwaarden.

 

Wil je een Refurbished iPhone retourneren? 

Dan mag dit naar onderstaand adres:


Forza Refurbished

Graaf Engelbertlaan 75

4837 DS Breda

 

Download hier het herroepingsformulier en stuur dit mee bij je toestel of meld je annulering aan via deze link!


Geen Refurbished iPhone?

Wanneer je een ander toestel wilt terugsturen, kan dit naar onderstaand adres:

Youfone

t.a.v. afdeling retouren

Postbus 23441

3001 KK Rotterdam

 


Retourinstructies

Verpak het artikel compleet met alle toebehoren, waaronder boekjes, oplader en accessoires in een doos en vul deze op met oude kranten of ander beschermend materiaal. Je bent zelf verantwoordelijk voor de staat waarin wij het artikel retour ontvangen. 

Let op: het is van belang om onderstaande gegevens bij te voegen bij de retourzending;

- Rekeningnummer

- Klantnummer

- Factuur/originele pakbon

- Reden van retourzending

 

We adviseren om het toestel bij het postkantoor te verzenden met 'handtekening voor ontvangst'. Dit is voordeliger dan aangetekend en ook een veilige manier van verzenden. Bewaar het track&trace barcodenummer goed.

 

De aanbetaling of het volledige bedrag wordt binnen 14 dagen teruggestort op je rekening na bevestiging van het ontvangen van het toestel. De kosten voor het retour zenden van het toestel zijn voor eigen rekening.