Selecteer in de TV gids het blok van het gewenste programma en klik op 'opnemen'. Je kunt zelfs meerdere programma's tegelijk opnemen. Boven in beeld staat hoeveel opslagruimte er nog beschikbaar is.

 

Opnames blijven 30 dagen bewaard. Na die tijd worden de opnames automatisch verwijderd. Ook bij het opnameoverzicht zie je hoeveel opslagruimte er nog beschikbaar is.

 

Bekijk de gebruikershandleiding