Ja. Je stelt als hoofdgebruiker ouderlijk toezicht in op de TV-ontvanger. Ook kun je in de TV app meerdere gebruikers aanmaken en een leeftijdscategorie selecteren (gebaseerd op Kijkwijzer).

Een extra gebruiker aanmaken: je naar 'Mijn account' en klik op 'Profiel Management'. Hier heb je de Admin pincode voor nodig. Je vindt deze code in de bevestigingsmail met de inloggegevens voor de TV app en TV-ontvanger.