Via MyYoufone onder 'Extra diensten' kun je de Security eenvoudig aanvragen. De eerste 3 maanden kun je gratis proberen. Daarna zijn de kosten €5,00 per maand. Binnen enkele minuten na het bestellen ontvang je een e-mail met je licentiegegevens. Klik op de link in de e-mail om de applicatie te downloaden voor de PC. Je kunt de App ook direct installeren via de Google Play Store.

ESET Internet Security is maandelijks aan en uit te zetten in MyYoufone. Als je ESET uitzet, gaat de wijziging in per de eerste van de volgende maand. De kosten worden maandelijks in rekening gebracht op de factuur.

Let op: ESET Internet Security is niet geschikt voor iOS producten, dus niet voor de iPhone.
Let op: Als je jouw huidige Thuis of Sim Only abonnement opzegt, moet je ook de ESET Internet Security uitzetten in MyYoufone. Anders loopt het abonnement voor ESET door.