In MyYoufone vraag je onder 'Extra diensten' de Security eenvoudig aan. De eerste 3 maanden probeer je gratis. Daarna betaal je €5,00 per maand voor de beveiliging van jouw device.

Je ontvangt enkele minuten na je bestelling een e-mail met licentiegegevens. Klik op de link in de e-mail om de applicatie te downloaden voor de PC. Of installeer de app direct met Google Play Store.

Elke maand kan je ESET Internet Security aan- of uitzetten in MyYoufone. Zodra je ESET uitzet, gaat deze wijziging in op de eerste dag van de volgende maand. Youfone brengt de kosten voor ESET maandelijks in rekening op de factuur.

Goed om te weten: ESET Internet Security is niet geschikt voor het iOS-besturingssysteem van de iPhone.

ESET Internet Security is een extra dienst en staat los van jouw abonnement bij Youfone. Dus wanneer je jouw huidige Thuis of Sim Only abonnement opzegt, dan is het belangrijk om ook ESET Internet Security uit te zetten in MyYoufone. Anders loopt het abonnement voor ESET door.