Bekijk om te beginnen de installatievideo op je telefoon. We leggen daar duidelijk uit hoe alles werkt en hoe je de modem installeert.

Probeer het volgende stappenplan eens: controleer of het modem wel correct is aangesloten. Is het modem wel online? Herstart het modem en controleer of de kabels vanaf het modem tot aan de computer correct zijn verbonden. Nog geen resultaat? Test dan eens met een andere computer en met andere kabels. Werkt de internetverbinding nog steeds niet? Dan kun je het modem terugzetten naar de fabrieksinstellingen. Achterop zit een resetknop die je enkele seconden moet indrukken.