Bekijk eerst de installatie handleiding en/of het instructiefilmpje. Hier wordt heel duidelijk uitgelegd hoe alles werkt en hoe je de modem kunt installeren.
Controleer of de modem correct is aangesloten en of deze online is. Reset vervolgens de modem en controleer daarna of de kabels van de modem tot aan de computer correct verbonden zijn. Test eventueel nog een andere computer en andere kabels. Wanneer dit alles niet werkt, kun je de modem terugzetten naar de fabrieksinstellingen via de knop achterop.