Je houdt het verbruik eenvoudig in de gaten in MyYoufone of met de MyYoufone app. Eenmaal ingelogd in de app, klik je linksonder op 'Mobiel'. Hier zie je of het verbruik nog binnen de bundel zit. Of dat er misschien kosten buiten de bundel zijn.

Wil je het verbruik bekijken via MyYoufone? Klik dan op 'Overzicht' als je bent ingelogd. Daar kan je zien of het verbruik nog binnen de bundel zit of dat er eventuele kosten buiten de bundel zijn.