Via MyYoufone heb je inzicht in de laatste 6 facturen. Een overzicht van de facturen vind je onder het tabblad 'Facturen'. De factuurperiode loopt van de eerste dag van de maand tot en met de laatste dag van de maand. Halverwege de maand ontvang je een e-mail dat de factuur klaar staat in MyYoufone. Omstreeks de 20e van de maand wordt het factuurbedrag automatisch geïncasseerd.

Download ook de MyYoufone app voor een actuele status van jouw verbruik als je een Sim Only abonnement hebt.