Afhankelijk van je toestel is de functie voor Visual Voicemail al ingebouwd (iPhone) of installeer je een app (Android). In beide gevallen krijg je een lijst van ingesproken berichten te zien. Compleet met afzender en lengte. Tijdens het afluisteren schakel je makkelijk over op de speaker, pauzeer je de boodschap of spoel je een stukje terug. Het is ook mogelijk om een specifiek bericht door te sturen of te bewaren op je telefoon. Visual Voicemail maakt deze vertrouwde functie weer smart.


Visual Voicemail voor Android
Met de gratis Youfone Voicemail App beheer je alle voicemailberichten. Makkelijk afspelen, pauzeren, bewaren, delen en doorsturen. Vanuit de app kun je degene die een bericht insprak ook meteen terugbellen of een SMS sturen. Hier stel je ook jouw voicemail-begroeting in.


Om gebruik te kunnen maken van de app heb je een Android telefoon met versie 4.4 of hoger nodig. Daarnaast heb je een SMS- en dataverbinding nodig. Je vindt de app in de Play Store

Visual Voicemail voor iOS

Heb je een iPhone 5s of nieuwer? Dan zijn de functies van Visual Voicemail geïntegreerd in de Telefoon-app. 

1. Tik rechtsonder op de knop Voicemail. 

2. Er verschijnt een melding op het scherm om ‘voicemail op te halen’. Als dit niet het geval is: stuur dan eerst een gratis sms met de tekst "STATE" (in hoofdletters) naar 121 

3. Er staat nu onder de knop Voicemail de melding; ''Geen voicemail''. Visual Voicemail is nu actief, maar je hebt nog geen berichten. Zie je deze melding niet staan? Klik dan op ‘Configureer nu’, stel een wachtwoord en een begroeting in. 

 

Nu kun je aan de slag met Visual Voicemail. Zelfs met je Apple Watch.

Heb je een dual simkaart? Dan werkt de optie Visual Voicemail helaas niet.