Voor Android telefoon

1. Download de ESET Mobile Security & Antivirus app uit de Play Store

2. Installeer de app op je telefoon

3. Volg de instructies op je scherm

4. Standaard wordt de gratis versie geïnstalleerd. Om je ESET Internet security app volledig te activeren ga je naar het hamburgermenu (drie streepjes) en klik op "Licentie"

5. Voer je Licentiecode in en registreer je product bij ESET

Voor windows computer

1. Download ESET Internet Security voor Windows

2. Installeer de app op je computer of laptop

3. Volg de instructies op je scherm

4. Voer je Licentiecode in en registreer je product bij ESET

Overige besturingssystemen

klik hier om ESET Internet security te downloaden voor overige besturingssystemen zoals Mac.