Een refurbished toestel is een gebruikt toestel dat grondig is schoongemaakt en gerepareerd. Soms zijn onderdelen vervangen. Verder is het toestel van buiten opgepoetst, zodat het er weer als nieuw uitziet.

Een refurbished toestel is een stuk goedkoper dan een nieuw toestel. De kwaliteit is feitelijk net zo goed. Daarom krijg je op een refurbished toestel ook garantie. Het apparaat gaat een nieuw doosje in en wordt voorzien van accessoires (met uitzondering van een headset).

In onze Toestelshop in
MyYoufone vind je alleen refurbished iPhones. De toestellen van alle andere merken zijn nieuw.