Het kan soms voorkomen dat de afstandsbediening niet goed koppelt aan de TV-ontvanger. In dat geval is er een reset nodig.

- Houd de cijfers 1 en 6 ingedrukt tot de knop TV/AUX 2x wit knippert en daarna blijft branden.

- Toets achtereenvolgend de code 981 in - Hierna knippert de STB knop 2x blauw.

- Druk tegelijkertijd op de 'Apps' knop en de 'OK' knop (Let op: het is hierbij belangrijk dat de afstandsbediening recht op de TV-ontvanger is gericht)

Nadat de stappen goed zijn uitgevoerd, zie je op het TV scherm het koppelingsbeeld. De afstandsbediening is nu opnieuw gekoppeld met de TV-ontvanger. Mocht dit toch niet lukken. Voer dan de volgende stappen uit:

- Houd de cijfers 1 en 6 ingedrukt tot de knop TV/AUX 2x wit knippert en daarna blijft branden.

- Toets achtereenvolgend de code 981 in - Hierna knippert de STB knop 2x blauw.

- Druk tegelijkertijd op de 'Apps' knop en '1'. Houdt deze twee knoppen tegelijkertijd vast voor 5 seconden. De STB knop knippert 2x blauw.

- Druk op de Terug toets. Je kan nu de TV ontvanger bedienen.

Kom je er niet uit? Klik dan hier voor meer informatie.