We hebben onze klanten een gratis upgrade gegeven van het TV-platform! Als het goed is, heb je van ons meerdere e-mails ontvangen vanuit de volgende e-mailadressen:

-    Service@e.youfone.nl

-    Tv@info.youfone.nl

Mocht je dit niet hebben ontvangen, dan kan het ook in je ongewenste map zitten.

Om weer beeld te krijgen is het noodzakelijk de nieuwe TV-ontvanger te installeren. Doorloop hiervoor de volgende stappen:

1. Activeer je account via deze link. Is je account al geactiveerd? Ga dan naar stap 2.
  2. Sluit je nieuwe TV-ontvanger aan. Bekijk hier hoe je dat moet doen.
  3. Log in op je nieuwe TV ontvanger met je bij stap 1 gekozen inlog.
  4. Nu kan je weer TV kijken!

Mocht het beeld alsnog op zwart staan, neem dan contact op met onze klantenservice. Wij helpen je graag verder!