Voor alle klanten is het mogelijk om te bellen via 4G (VoLTE) of via WiFi (VoWiFi). Deze functie staat automatisch aan op het netwerk. Om hier gebruik van te kunnen maken moet je toestel geschikt zijn.

Bellen via 4G
4G bellen houdt in dat je via het 4G netwerk telefoongesprekken voert. De voordelen hiervan zijn dat de verbinding sneller tot stand komt. Zo zal het ongeveer 1 à 2 seconden duren voordat de telefoon van de ander overgaat, in plaats van de gebruikelijke 4 tot 10 seconden. Ook zal de geluidskwaliteit beter zijn.

Let op: Het verbruik dat plaatsvindt gaat wel gewoon uit je belbundel.

Bellen via WiFi
Bellen via WiFi houdt in dat je mobiel belt, zonder gebruik te maken van de dekking van het mobiele (4G) netwerk. Wanneer jouw toestel verbonden is met een WiFi-netwerk verloopt een telefoongesprek via het internet. Zodra het 4G-signaal minder sterk is dan het WiFi-netwerk waarmee je bent verbonden, wordt het gesprek automatisch overgenomen.

Let op: Het verbruik dat plaatsvindt gaat wel gewoon uit je belbundel. Je gebruikt dus geen data bij VoLTE of VoWiFi.

Lees hier alle informatie over bellen via 4G en WiFi