Je kunt altijd kosteloos je openstaande saldo geheel of gedeeltelijk extra aflossen; dit regel je via Mijn Tinka of in de Tinka-app (beschikbaar voor iOS en Android). Liever het bedrag overmaken via de bank? Dat kan ook. Vermeld altijd je klantnummer in de betalingsomschrijving, dan kan Tinka je betaling snel verwerken. Dit zijn onze bankgegevens: IBAN: NL08 INGB 0000 9669 66 Naam: Tinka B.V. Omschrijving: jouw klantnummer bij Tinka.