De pincode staan op het kaartje waar je simkaart in zat. Bewaar deze dus goed! Nadat je de pincode van de simkaart hebt ingevoerd, kan je de pincode wijzigen. Dat regel je bij de instellingen in het toestel.

Ben je de originele pincode kwijt of ben je de nieuwe pincode vergeten? Youfone kan geen pincode voor je achterhalen.

Toets je een aantal keer de verkeerde pincode in, dan vraagt het toestel om de pukcode. Je kunt de pukcode terugvinden in MyYoufone.