Als je simkaart het niet meer doet, hoeft dat niet direct te betekenen dat deze kapot is en vervangen moet worden. Doorloop eerst de onderstaande stappen.

1. Herstart je toestel.
  2. Plaats de simkaart opnieuw in het toestel.
  3. Test of de simkaart wel werkt in een ander (simlock vrij) toestel.

Doet de simkaart het na het doorlopen van de bovenstaande stappen nog steeds niet? Dan kan je een nieuwe simkaart aanvragen in MyYoufone onder 'Abonnement & Instellingen'. Voor een nieuwe simkaart vragen wij €15,-.