Momenteel werken wij er hard aan om vrije modemkeuze beschikbaar te maken voor alle klanten. In de 4e week van 2022 zal hierover meer informatie op onze website komen.

Voor het gebruik van internet op een eigen modem kunnen de volgende instellingen worden gebruikt:

• PPPoE via VLAN 6 (802.1q).
  • PPPoE authenticatie PAP met een gebruikersnaam en wachtwoord (bijv internet / internet).
  • Maximale pakket grote (mtu) 1500 bytes (rfc4638)
  • IPv4 adres + DNS servers via PPPoE verkrijgen
  • IPv6 adres reeks + DNS servers (IPv6) via DHCPv6-PD verzoek (in PPPoE). Een adres gebruiken uit reeks voor router.